Ik (Frederik Bullens) ben 50 jaar oud en geboren en getogen in Gent (België). In deze mooie stad studeerde ik rechten en criminologie en werkte ik als onderzoeker aan de Universiteit van Gent en als slachtoffer-dader-bemiddelaar bij Moderator. Ik emigreerde naar Nederland toen ik grenzeloos verliefd werd.

 

In 2004 begon mijn Nederlandse professionele loopbaan. In Amsterdam startte ik als jongerenbegeleider en ontwikkelde me vervolgens tot behandelaar in de specialistische GGZ (2005-heden). In die jaren studeerde ik orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht en volgde de postacademische opleiding tot systeemtherapeut. 

 

Met vrouw, twee kinderen en hond woon ik in Utrecht.

 

Jaren geleden liep mijn zoon vast in groep 5 van de basisschool en viel hij uit. Deze traumatische ervaring en de complexe zoektocht naar passende zorg en passend onderwijs/passende leercontext maakten dat ik in 2018 de praktijk Kota oprichtte waarbij ik mijn 'ervaringsrijkdom' integreer in mijn professioneel handelen en gezinnen help die eenzelfde proces doormaken. Ook ondersteun ik mensen en organisaties die een dialogisch en traumasensitief aanbod creëren voor kinderen die vastlopen of vastgelopen zijn op school.

 

 

 

 

 

Kota volgt je pad